Breakfast bowl met rood fruit en banaan

Een goed begin is het halve werk toch? Deze breakfast bowl zit vol met vitaminen, vezels en gezonde vetten. Daarnaast wordt toch iedereen vrolijk van zo’n kleurrijk bakje goodness op de vroege ochtend? Wil je weten hoe je dit maakt? Lees hieronder verder:

Ingrediënten voor 2 personen

  • 300 gram Griekse yoghurt 10% vet
  • 300 gram rood diepvriesfruit
  • zoetstof (de hoeveelheid is afhankelijk van de zoetkracht van jouw zoetstof)
  • 1 banaan
  • 3 el chiazaad
  • 2 el zonnebloempitten
  • 2 el kokosrasp
  • rasp van een halve limoen

Mix in een keukenmachine of sterke blender het bevroren fruit, de yoghurt, de zoetstof en een eetlepel chiazaad tot een dikke smoothie en versier met de rest van de ingrediënten. Varieer natuurlijk naar hartenlust met toppings en verschillende soorten bevroren fruit om in de smoothie te verwerken. Eet smakelijk!

 

Volg en like mij hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *