Choco-Coco bliss balls

Op zoek naar een makkelijk en snel hapje voor de feestdagen? Deze choco-coco blissballs zijn snel gemaakt, hebben maar 3 ingrediënten en zijn nog veganistisch ook! Het recept is simpel:

  • Meng 250 ml opgewarmde (niet laten koken!) kokosmelk met 250 gr pure chocolade (let op of er melk in zit als je ze vegan wilt hebben)
  • Roer tot de chocolade gesmolten is en er een dikke massa is ontstaan. Laat volledig afkoelen in de koelkast (of diepvries, als je weinig tijd hebt)
  • Vorm met natte handen balletjes en rol die door kokosrasp
    .
    Je kunt dit ook met melkchocolade of zelfs witte chocolade maken (dan is het natuurlijk niet meer zuivelvrij) en door cacao, verkruimelde noten of hagelslag rollen. Use your imagination!
Volg en like mij hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *